luni, 11 iunie 2012

EINSTAL.ro este magazinul virtual dedicat oamenilor gospodari

Am creat un loc de unde românii, indiferent în ce colÅ£ al ţării s-ar afla, să fie la curent cu tot ceea ce este nou în materie de centrale termice , pompe ÅŸi pompa cu tocator. Un loc de unde, direct din confortul locuinÅ£ei dumneavoastră ,puteÅ£i să vă comandaÅ£i produsul dorit, iar echipa EINSTAL.ro vă garantează că toate produsele pe care noi le comercializăm sunt de cea mai bună calitate, pentru că sunt fabricate de cei mai renumiÅ£i producători în ceea ce priveÅŸte instalaÅ£iile.

O gamă largă de produse la preţuri avantajoase

 

EINSTAL.ro este un magazin virtual care are oferte promoÅ£ionale la o serie de produse. Pe site-ul nostru găsiÅ£i preÅ£uri reduse la produse din diferite categorii: aer condiÅ£ionat, apometre, boilere, calorifere, centrale, consumabile pentru instalaÅ£ii, filtre pentru apă, hidrofor, încălzire în pardoseală, instanturi apă ÅŸi motopompe de apă, pompe, robineÅ£i, panouri solare, etc. O dată cu încălzirea vremii, oamenii încep să finalizeze lucrările din afara casei. Pentru românii gospodari sau care vor să îÅŸi schimbe vechile pompe ÅŸi hidrofoare, care locuiesc la casă în mediul rural sau în cartierele limitrofe ale oraÅŸelor, ÅŸi nu au acces la canalizare, EINSTAL.ro le-a pregătit mai multe surprize. O gamă largă de produse se găsesc la preÅ£uri promoÅ£ionale, preÅ£urile sunt mai mult decât accesibile.

Patru modele de pompe

 

Magazinul nostru virtual comercializează nu mai puţin de patru modele de pompe, plus automatizări pentru pompa submersibila pret: pompă submersibilă pentru ape curate, pompă submersibilă pentru ape murdare, pompă cu tocător pentru ape murdare, pompă recirculare.

  • Pompa submersibilă pentru ape curate se utilizează pentru scoaterea apei din puÅ£uri sau fântâni de patru metri sau mai mari. Aceste pompe se pot utiliza pentru alimentarea cu apă  a microîntreprinderilor ÅŸi mici sisteme de irigaÅ£ie în agricultură ÅŸi horticultură. PreÅ£ul unei pompe submersibile pentru ape curate, oscilează, pe EINSTAL.ro, între 410 ÅŸi 2.480 de lei, cu TVA.
  • Pompa submersibilă pentru ape murdare poate fi folosită pentru ape uzate limpede sau uÅŸor murdare care conÅ£in solide mici, apă de ploaie, infiltraÅ£ii ÅŸi a apelor pompate din subteran. Aceste pompe sunt potrivite pentru uz caznic în mod special. PreÅ£ul unei astfel de pompe variază între 170 ÅŸi 980 de lei, cu TVA.
  • Pompa cu tocător pentru ape murdare se poate utiliza atât pentru uz casnic, cât ÅŸi profesional. Această pompă este destinată pentru ape noroioase, ape plubiale, ape reziduale ÅŸi ape murdare. Pe EINSTAL.ro, o pompă cu tocător pentru ape murdare poate fi achiziÅ£ioantă cu preÅ£uri cuprinse între 1.390 ÅŸi 2.634 de lei, cu TVA.
  • Pompa de circuÅ£ie este concepută pentru circularea apei calde în instalaÅ£iile de încălzire casnice sau/ÅŸi pentru circularea apei reci în instalaÅ£ii de condiÅ£ionare. Aceste pompe se găsesc în magazinul nostru virtual la preÅ£uri între 275 ÅŸi 2.860 de lei, cu TVA.
  • Automatizările pentru pompele submersibile pentru apă curată se pot achiziÅ£iona la preÅ£uri care variază între 25 ÅŸi 1.950 de lei, cu TVA.
  • Orice produs pe care îl comandaÅ£i, indiferent în ce colÅ£ al României vă aflaÅ£i, echipa EINSTAL doreÅŸte ca clienÅ£ii săi să fie mulÅ£umiÅ£i de calitatea serviciilor pe care noi le oferim. De aceea, noi asigurăm livrarea comenzii în cel mult 48 de ore.

     


    Tags: pompa submersibila pret

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu